Szukaj:


Środa, 22 Listopada 2017




2016-11-03

Kategoria z apetytem na więcej

Na kanapkę i do zapiekanki, na śniadanie, obiad czy kolację, jako główny składnik potrawy lub dodatek do niej
2016-10-20

Ewolucja w filiżance

Jesień i zima, kiedy za oknem słota, a dzień coraz krótszy, to idealny czas na zaszycie się w domu z dobrą książką lub przed telewizorem.
2016-09-30

Lekkie i słodkie

Od maja do połowy września na półce z deserami w proszku królują galaretki.
2016-09-19

Pasta po polsku

Wartość rynku makaronów szacowana jest na ok. 980 miliardów złotych, co w ujęciu ilościowym daje blisko 158 tysięcy ton rocznie (źródło: Maspex za Nielsenem, grudzień 2015).
2016-08-29

Mlecznie nie tylko na starcie

O tym, jak ogromne znaczenie ma jedzenie śniadań, nie trzeba już nikogo specjalnie przekonywać.
2016-08-08

Wakacyjne co nieco

Lato kojarzy się z wysoką temperaturą, wzmożonym pragnieniem, apetytem na lody i świeże owoce.
2016-07-21

Klient liczy czas, sklep pieniądze

Co łączy dania gotowe w słoikach, garmażerkę i konserwy?
2016-06-20

Piwo letnią lokomotywą handlu

O znaczeniu piwa dla sklepów najlepiej świadczy fakt, że według danych Nielsena odpowiada ono za ¼ wartości koszyka spożywczego.
2016-05-04

Szykuj konkrety na ruszt

Wiosenno-letnie miesiące stoją pod znakiem wielkiego grillowania, które najczęściej zaczyna się w maju, a kończy wczesną jesienią.
2016-04-04

Konsument eliminuje, sklep zyskuje

Jeszcze kilkanaście lat temu słowo dieta było synonimem odchudzania się i oznaczało konieczność zmniejszenia kaloryczności posiłków.


1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 nastepna>>


Przeboje FMCG 2017



2017-11-22
2017-11-17
2017-11-16


Newsletter





O portalu | Reklama | Kontakt | Polityka prywatności | Mapa serwisu created by Visualteam


artykuły spożywcze | branża fmcg | fmcg | franchising | gazeta fmcg | handel w polsce | poradnik handlowca
merchandising | sieci handlowe | sklepy spożywcze | wyposażenie sklepu